Radiokelder weer open

De radiokelder is per dinsdag 15 juni 2021 weer open voor bezoekers. We hanteren het oude protocol van vorig jaar. Dat betekent maximaal 15 personen verdeeld over de ruimte. Iedereen heeft een zitplaats. De bar is open om drankjes af te halen maar niet om aan te zitten of staan. Vanwege de huidige regels mag na 22.00 geen alcoholische drank meer worden verkocht dus houd daar rekening mee.
Aanmelden van te voren via de aanmeld app radiokelder. (WhatsApp). Om in de app te komen stuur een bericht naar 06-2051 2806. Heb je geen WhatsApp dan mag je dit nummer ook bellen. Aanmelden in de app doe je max 24 uur van te voren maar niet eerder!
QSL kaarten ophalen mag zonder aanmelden, mits je daarna ook weer meteen vertrekt. Zo dat zijn een hoop regeltjes maar zo is nu de stand van zaken.
Als de regels veranderen dan melden wij dit hier en via PI4RCG radioronde op de 2e en 4e donderdag van de maand om 21.00 We hopen iedereen binnenkort weer te zien in onze radiokelder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *